Usi armonice

Concepute pentru a rezista la diferite temperaturi si climate, usile armonice disponibile in magazinul Kamat combina o manevrabilitate eficienta cu un design modern. Aceste usi armonice utilizeaza mecanisme de blocare si operare complet integrate, care confera o atractie vizuala mai eleganta si un produs mai sigur de lunga durata.

Optimizeaza dimensiunile reduse ale spatiului locativ

Usile armonice in miscare orizontala sunt destinate cladirilor rezidentiale si nerezidentiale cu spatiu limitat in jurul deschiderii usii. Ele minimalizeaza spatiul necesar in interiorul cladirii. Intregul proces de deschidere este vizibil, facand trecerile mai sigure dintr-o incapere intr-alta.

Gama de usi armonice Kamat include modele pentru utilizare in medii industriale obisnuite, precum si aplicatii speciale, fiind bine izolate, pliate si robuste. Acestea se comporta excelent in medii cu temperaturi inalte sau joase, calitatea lor nefiind afectata in vreun fel.

Versatilitate desavarsita printr-un finish modern

Linia noastra de usi armonice este disponibila intr-o gama de culori, finisaje, dimensiuni si materiale care ne permit sa cream mediul de viata al visurilor tale. Usile noastre armonice sunt excelente in maximizarea unei incaperi fara a fi nevoie sa deschideti usa.

Se monteaza cu usurinta si se pot inclina sau se pot deplasa in interior sau exterior. Din acest considerent, usile armonice sunt ideale pentru accesorizarea si optimizarea dependintelor (debarale), insa fac o impresie deosebita si atunci cand sunt montate in spatii circulate.

Usile armonice Kamat se remarca prin:

  • nuante variate;
  • materiale durabile;
  • estetica desavarsita;
  • rentabilitatea investitiei;
  • dimensiuni reduse, optime;
  • adaptare excelenta la orice tip de spatiu.