plase-de-tantari

Detalii despre plasele de tantari

Kamat va pune la dispozitie o gama variata de plase tantari provenite de la producatori de sorginte europeana, care respecta cutumele esteticii si calitatii superioare. Plasele prezinta avantajul versatilitatii, fiind ideale pentru orice tip de spatiu (rezidential sau nerezidential), iar sistemele de prindere le sporesc eficienta in fata insectelor daunatoare.

Kamat comercializeaza atat plase de tantari pentru usi, cat si pentru ferestre de dimensiuni variate, de la cele pentru baie la cele pentru balcon si terasa. De asemenea, in magazinul nostru online veti gasi pachete a cate doua sau mai multe plase de tantari, in functie de nevoile dumneavoastra. De asemenea, plasele de tantari au incorporate sisteme de inchidere magnetica si clips.

rulou-exterior

Detalii despre rulourile exterioare

Kamat va propune o gama extinsa de rulouri pentru spatiile rezidentiale si nerezidentiale, caracterizate prin design minimalist, cromatici care imita materialele naturale si o eficienta notabila. Rulourile sunt orizontale, cambrandu-se excelent dupa pozitia geamului (rabatat sau deschis). De asemenea, acestea constituie o excelenta optiune pentru persoanele care agreeaza lumina calda in spatiul locativ.

Utilitatea unor rulouri Kamat rezida din versatilitatea lor, dar si din criteriul estetic. Acestea imita excelent textura si nuanta materialelor naturale (de exemplu lemnul), sintetizand o imagine calda si primitoare oriunde sunt amplasate. In plus, textura acestora permite luminii sa circule in mici proportii, generand un ambient propice relaxarii dupa o zi obositoare la birou.

usa-de-garaj

Detalii despre usile de garaj si porti

La Kamat veti gasi cele mai rezistente usi si porti pentru garaj, ideale atat pentru cele supraterane, cat si pentru cele subterane. Pentru constructia acestora s-a procedat la selectia celor mai calitative materiale recomandate de U.E., materiale care in timp garanteaza pentru durabilitatea si coeficientul de siguranta ale garajelor de dimensiuni mici, medii sau mari.

Magazinul nostru dispune de usi si porti garaj izolate termic, sectionale si tip rulou, realizate din PVC si aluminiu de inalta calitate. Masina dumneavoastra va fi in siguranta intr-un garaj desavarsit cu usi Kamat, iar durabilitatea acestora poate atinge in unele cazuri si pana la unul sau doua decenii, in functie de maniera de intretinere. Dimensiunile si materialele pot fi stipulate in cadrul comenzii.

Glafuri

Detalii despre glafuri

Pentru a accesoriza si desavarsi ferestrele Kamat, va propunem o gama distinsa de glafuri pentru interior si exterior, realizate din materiale de inalta calitate si precizie. Glafurile PVC garanteaza pentru estetica deplina a spatiului locativ, insa in egala masura si pentru rezistenta si versatilitatea spatiilor mici pe care le puteti optimiza prin plasarea obiectelor de decor sau a cestilor de cafea servite dimineata.

Gama de preturi pentru glafurile Kamat este permisiva, astfel incat puteti sesiza rentabilitatea investitiei independent de cantitatea, materialul sau cromatica solicitate in comanda. Va oferim sansa de a va bucura de o locuinta moderna, investita cu finisaje urbane ce urmeaza traiectoria celor mai noi trenduri. De asemenea, expertii Kamat va pot consilia, la cerere, in vederea alegerii glafurilor potrivite.