MANERE FERESTRE (cremon)
GLAFURI INTERIOARE SI EXTERIOARE
ACCESORII PLASE TANTARI

Detalii broaste multipunct

Kamat va oferteaza cu o gama variata de broaste pentru usa multipunct, garantand o inchidere mai buna a usii. Dimensiunile acestora sunt diferite, ne puteti trimite mai multe informatii prin intermediul formularului de comanda.

Detalii broaste simple

Kamat va ofera o gama larga de broaste pentru usi. Indiferent de materialul din care este facuta usa, broasca poate fi inlocuita cu modelul dorit. Fie ca vorbim de o broasca cu inchidere manuala sau zavor masiv, ne puteti solicita mai multe informatii prin formularul de comanda.

Detalii butuci

De ce sa renuntati la usa decorata cu vitralii viu colorate, cand ii puteti monta un butuc achizitionat de la Kamat? Aici gasiti butuci de calitate superioara cu cilindrii inegali si egali disponibili la preturi variate si extrem de permisive pentru orice buzunar!

Detalii manere ferestre

Nu putem aloca responsabilitatea rezistentei unei ferestre din PVC. Manerele sunt in egala masura importante atat din perspectiva durabilitatii, cat si din cea a esteticii. La Kamat gasiti cele mai durabile manere la preturi atractive, disponibile intr-o suita de nuante si modele!

Detalii manere usi

Fie ca vorbim de manere cu slid, cromate sau cu rozeta, Kamat va pune la dispozitie o serie de modele la preturi accesibile, garantand calitatea produselor si a functionalitatii acestora. Mai multe informatii despre produse puteti obtine folosind formularul de oferta.

Detalii glafuri interioare si exterioare

Aveti posibilitatea de a monta glafuri atat la interior cat si la exterior. Magazinul Kamat va pune la dispozitie mai multe modele si materiale pentru glafurile interioare si exterioare. Daca doriti o oferta, ne puteti contacta prin intermediul formularului, mentionand toate detaliile necesare.

Detalii accesorii plase tantari

Plasele de tantari sunt esentiale pentru fiecare casa, mai ales in sezonul cald. In ceea ce priveste montarea acestora, oferim balamale, clipsuri, plase de tantari, coltari si chedere. Daca doriti o oferta personalizata, ne puteti contacta folosind formularul de oferta.