Jaluzele

Detalii despre jaluzele

In termeni de versatilitate si estetica, jaluzelele verticale sunt solutie ideala atat pentru locuintele personale, cat si pentru spatiile oficiale de calibrul birourilor. Acestea va ofera un sentiment desavarsit de intimitate, alaturi de o suita de modele si dimensiuni ce fac din orice spatiu un adevarat centru personalizat dupa gustul fiecaruia.

Kamat va propune modele de jaluzele confectionate din materiale de inalta calitate, urmand cutumele designului modern prin finisaje minimaliste, usor de integrat in stilul spatiului locativ in cauza. Plusul unor jaluzele verticale distribuite de Kamat il reprezinta curatarea facila in cazul jaluzelelor din PVC, fiind o solutie optima pentru persoanele care adopta o rutina activa si cauta o estetica desavarsita.

Rolete interior

Detalii despre rolete

Roletele se bucura de o arie mai extinsa de intrebuintare, fiind ideale pentru zonele intens circulate, dar si pentru cele in care se inregistreaza fluctuatii de temperatura sau de lumina. Roletele distribuite de Kamat sunt disponibile intr-o gama de modele, nuante si dimensiuni variate ce pot ajunge pana la 2400 mm lungime si 1200 mm latime, insa aceste detalii sunt stipulate in cadrul fiecarei comenzi.

Acestea sunt livrate alaturi de suita de accesorii necesare montajului optim, adica suruburile, clemele si diblurile conexe. Kamat va livreaza, asadar, garantia simetriei perfecte dintre calitate si estetica, insa nu pierde din vedere siguranta unor astfel de rolete. Durata de viata a acestor produse de interior este calculata in decenii, in functie de gradul de uzura si intretinerea ulterioara.