Sticla

Alegerea multor dezvoltatori si persoane fizice care apreciaza estetica unei constructii rezidentiale sau nerezidentiale si mizeaza pe un aer modern este sticla pentru toate corpurile de delimitare interioare. Fie ca discutam despre compartimentari din sticla sau sticla de exterior pentru constructii, acest material se bucura de o popularitate notabila gratie suitei de avantaje dovedite in diverse proiectii.

Alegerea sticlei pentru constructiile externe se datoreaza, astfel:

  1. Versatilitatii materialului

Sticla permite patrunderea luminii in spatiile cu deschidere la spatii verzi, private, astfel, de o luminozitate optima. Efectul poate fi, insa, ajustat cu ajutorul rulourilor si roletelor Kamat. Sticla se cambreaza excelent pe orice tip de proiect, imitand confortul si estetica atat in cazul constructiilor civile sau industriale.

  1. Estetica & finisaje moderne

Aceste doua atribute ale sticlei pentru constructii concureaza la nivel superior cu cele mai apreciate materiale. Sticla este preferata de dezvoltatorii de cladiri industriale si de birouri, dovada fiind cele mai impunatoare cladiri de birouri din zona de Nord a Capitalei, dar si designul celor mai noi restaurante si cafenele urbane ce au adoptat designul printat sau laminat al sticlei.

  1. Rezistenta cuantificata in decenii

Desi s-ar parea ca sticla este un material fragil, ce nu garanteaza o durabilitate pronuntata, dezvoltatorii sesizeaza o rezistenta notabila in cadrul acestuia. Gratie grosimii, panourile din sticla sunt ideale pentru constructii exterioare, furnizand aceeasi calitate precum cele din materiale conventionale, dar mai putin estetice.